A view from the hill

IMG_3244

I’ve chosen my block at Narara Ecovillage.  It’s Lot 33, at 666 sq metres.  Contracts can’t be exchanged until all the necessary infrastructure is completed, but we’ve got our gold dots stuck fast on the lot plan in the Visitors Centre.

My block is about 16 metres wide and I plan to build a house in three joined sections: strawbale roundhouse, a small greenhouse and a hobbit earth sheltered studio.

I can visualise it very well though I am leaving the design wide open for creativity other than mine.

The plan is to build through a series of workshops from footings to earth floor and everything in between.  People from far and wide have said they would like to work on the build so I’ll be starting a data base to keep everyone informed.  Hopefully we’ll start digging at the end of 2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s